Niceboy Vega 5 FunVytvárajte úchvatné zábery a užívajte si bohaté možnosti pri ich natáčaní. Akčná kamera umožňuje záznam až v 4K rozlíšení a ovláda sa jednoducho pomocou diaľkového ovládania. celá špecifikácia 69,53 € s DPH |
Recenzie Niceboy Vega 5 Fun
- Slow motion
- Skladná
- Veľa príslušenstva
- Power banka 10 000 mA
- Ideál pre experimentovanie videa pre začiatočníka
- 4K natáčanie
- Chýba dotykový display
Reakcia značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení akční kamery Niceboy VEGA 5 fun. V této cenové kategorii dotykový displej bohužel nenajdete, ale umíme ho i my! Podívejte se na kameru Niceboy VEGA 5 pop :)
Pěkný den,
Niceboy
- mnozstvo dodaneho prislusenstva
- dialkovy ovladac
- pouzitie ako webkamera
- rozostreny obraz
- nezvlada vysoky kontrast
- roztraseny obraz
- nechapem ako je mozne, ze ju mozu predavat ako 4K ked obraz je uplne zhodny od najnizsieho po najvyssie nastavene rozlisenie
- uchytenie v pante nedrzi, otaca sa aj po uplnom dotiahnuti pantu
uplne chapem, ze za tu cenu sa nedaju cakat zazraky, ale toto je absolutny otras v kazdom parametri a este aj zavadzaju (vyrobca, nie predajcovia) o rozliseni, ktore sice vo vyslednom video subore moze byt aj milion K, v reali pochybujem, ze snimac zvlada viac ako 720p
Reakcia značky Niceboy

mrzí nás Vaše hodnocení, které ovšem nejspíše pramení z neznalosti parametrů.
Senzor u kamery VEGA 5 fun je Sony IMX179 s nativním rozlišením 8MPx, tedy v pohodě zvládá i Full HD rozlišení (jak známo Full HD jsou 2MPx) a v této cenové třídě značkový senzor jen tak nenajdete :)
U 4K rozlišení uvádíme, že se jedná o interpolované rozlišení. Kamera je primárně určena pro nahrávání v 1080p 30fps rozlišení a to vzhledem k tomu, že se jedná o náš základní model. Máte-li zájem o nativní 4K video, tak je nutné sáhnout po modelu Vega 5, která má i stabilizaci obrazu, která zabraní třesoucím se záběrům.
Chápeme, že je těžké se vyznat ve spoustě technických parametrů (rozlišení, senzor, čip, stabilizace atd.), které u kamer jsou uváděny. Rádi Vám v tomto ohledu pomůžeme na naší technické lince, rozhodně se nebojte nás kontaktovat.
Pěkný den,
Niceboy