Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne kamery

GoPro Hero2 HD Motorspot

GoPro Hero2 HD Motorspot

Overený zákazník Xtreme.sk GoProMen

Pridané: pred 8 hodinami

(naposledy upravené pred 8 hodinami)

Zakúpený v Xtreme.sk

• Super kvalita v režime Full HD
  • Super kvalita aj v režime 120fps(nad očakavania)
  • Upevnocacie príslušenstvo slabšie drží, neda sa poriadne zatiahnuť

Overený zákazník Nové Farby kenco

Pridané: 12. mája 2012

Zakúpený v Nové Farby

Odporúča produkt
  • Rozmery, kvalita obrazu aj za zhoršených svetelných podmienok a blbuvzdorné ovládanie - minimálne množstvo tlačidiel, všetko intuitívne.
  • Ešte neviem, možno to, že mi príde až príliš "mrňavá". Dodáva sa bez pamätového média (čo nemusí byť na škodu, radšej žiadna karta, ako príliš malá, avšak v o tom mohla byť zmienka).

Túto kameru som si vybral na základe recenzií a testov rôznych špecializovaných servrov a v neposlednon rade aj kvôli pomeru cena/výkon.

Overený zákazník MALL.sk Anonym

Pridané: 11. mája 2012

Odporúča produkt
  • Kvalitná kamera s FULL HD rozlíšením, s kompaktnými rozmermi, s kvalitou videa som spokojný aj s celkovým riešením a ovládaním softwaru v spolupráci s dotykovým displayom. Veľmi dobrá videokamera vo svojej kategórii. Spokojný som s LED osvetlením aj so stabilizátormi, ktoré kamera ponúka. Kvalitné mikrofóny so záznamom DOLBY DIGITAL. Pozitívne hodnotím aj výdrž batérie.
  • Kvalita fotografií ma trochu sklamala kamerá ma iba 3.0 megapixellový fotoaparát, z toho som trochu sklamaný, ale veď jedná sa o kameru, a nie o fotoaparát. Trochu ma sklamali rozmery remienka na úchyt o ruku, ludia s väčšími rukami ako napr. ja môžu mať problém s nasadením kamery na ruku. Taktiež trochu nesúhlasím s riešením zatvárania krytu objektívu. Pri zapnutí kamery sa kryt objektívu otvorí automaticky, no uzavretie krytu už treba vykonať ručne.

Produkt som si vybral hlavne z dôvodu ceny, a FULL HD záznamu, taktiež som sa spoliehal na dobré spracovanie kamery, pretože je od firmy PANASONIC, ktorá má podľa mna pozitívne hodnotenie u ľudí. Kvalita spracovania, aj všetko ostatné spľňa moje požiadavky. Vďaka stabilizačným systémom a asistentom na nastavenie režimu natáčania sa kamera hodí podstate na každú udalosť. Produkt je podľa môjho názoru vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých - chytíte do ruky a filmujete, vôbec sa nepoužíva zložito. Ak sa rozhodujete pre menej kvalitnú kameru z cenového dôvodu, myslím si, že sa oplatí priplatiť si za tento model. Táto kamera je moja druhá v poradi, takže vedel som, presne, čo od nej očakávam, a oproti mojej starej - rv. 2008 je určite kvalitejšie spracovaná a detailnejšie premyslená. Do okruhu konkurencie patrí aj videokamera JVC GZ-HM445 ktorá je v podstate na rovnakej cenovej úrovni, uvažoval som o jej kúpe, no nakoniec som sa rozhodol priplatiť pár eur a kúpil som si túto kameru, myslím si že lepšia než spomínané JVC GZ-HM445.

HODNOTÍM KLADNE A SOM SPOKOJNÝ S KÚPOU :D

BenQ M23

BenQ M23

štuplík štuplík

Pridané: 8. mája 2012

• dobre sa drží v ruke, lahke ovládanie, možnosť rozšírenia 2 pam. kartami
  • pre obyčajného človeka super, ja som ju kúpila rodičom a zatial nenadávajú že by im niečo nešlo
  • ja som si nevšimla nič, jedinú malú výhradu mám voči tlačítku približovania ak chcem priblížiť musím chytiť kameru oboma rukami.... asi mám krátke prsty

Skvelá kamera pre nenáročných kameramanov, výborná a dostačujúca na rodinné výlety, dovolenky.
Ovládanie nieje zložite aj nie veľmi zdatné tech typi sa zakrátko naučia plne obsluhovať kameru.
Podla môjho sa fakt oplatí za tie peniaze.

Fabian Fabian

Pridané: 6. mája 2012

máte niekto túto kameru? dajte receniou !!!

Canon HF M46

Canon HF M46

Overený zákazník talkive Pali.

Pridané: 4. mája 2012

• full hd, velky cip,
  • slaba bateria.

celkovo dobra kamera za priaznivu cenu.

Toshiba Camileo X200

• Full HD
  • Zoom
  • Menu
  • Slabe videa v noci

Veľmi dobra kamera za dobru cenu je idealna klasicke domace videa (sviatky,vianoce atd) a koncerty atd atd.

Canon HF G10

Canon HF G10

tomas tomas

Pridané: 23. apríla 2012

Odporúča produkt
  • -vela veci sa v tejto kamere da nastavit
  • -bajonetova slnecna clona (pridany filter potom nevinetuje)
  • -MF = obruč na objektive
  • -dva sloty pre SD karty, kde je mozne skopirovat data(napriklad pre priatelov na spol. dovolenke bez potreby PC)
  • -je mozne zakupit si noname baterie
  • -extra detailny LCD displej;
  • -58mm zavit vam umozni pouzit vhodne(multicoated) filtre z vaseho fotoaparatu (zrkadlovky)
  • -zaznam v šere je fakt dobry
  • -mini shoe na externy mikrofon nie je standardnej velkosti
  • -vlozena karta do slotu sa vzdy musi "formatovat" v kamere, takže ak je na karte nieco - obsah stratite
  • -na D.O. mi chyba tlacitko return/back
  • -hladacik sa neda vertikalne polohovat iba vysunut
  • -giganticka cena
  • -moznost prevodu HD do SD je degradovane z 16:9 do 4:3
  • -advanced mini shoe tlaci ludi k pouzivaniu origo canon prislusenstva = existuju redukcie ale dostat sa k nim nie je lahke a hlavne zbytocne drahe
  • -prava strana tela kamery "vrzga pri dotyku" a pazvuk moze sa dostat do zaznamu
  • -nema XLR konektor
  • -AV/headphones vystup nastaveny na headphones sa vždy sam prepne do režimu AV out po opusteni PLAY modu
  • -vystup na headphones nie je aktivny pocas režimu RECORD, takze nepocujes aky (ne)kvalitny zvuk nahravas

ma muchy, je to slusna kamera , velmi draha ale zatial nelutujem jej nakup.

Samsung HMX-Q10

Samsung HMX-Q10

Overený zákazník talkive Marek

Pridané: 22. apríla 2012

Odporúča produkt
  • Dobré podanie farieb, dobré automatické nastavovanie bielej, plynulé zoomovanie, vynikajúce ovládanie, rozmery. Prekvapivo dobre fungujúce OIS. Časozberný záznam...treba skúsiť.
  • Ostrenie, niekedy dlhsie doostruje, hlavne pri transfokácii. Pri zázname 720 riadkov, je záznam vynikajúci no pri fullhd sa komplikovaná scéna (napríklad les) pri švenku rozpadne. Ale možno je problém s použitou kartou, je síce class 10, alé inú tejto triedy zatial nemám. Musím dokúpiť a vyskúšať. Fotky sú také.....lepšie ako z mobilu, ale vezmite si zo sebou ozajstný fotoaparát.

Odporúčam, kamera robí kvalitný záznam a má príjemné ovládanie cez dotykový display.

Evolve 1500 Touch

Evolve 1500 Touch

xhdxfggfg xhdxfggfg

Pridané: 18. apríla 2012

(naposledy upravené 18. apríla 2012)

Neodporúča produkt
  • dfcev
  • gftttttttttttttttttttttttttttuj

trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrujhhhhhhguzfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttzzzzzzzzzzzzzzesťeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssss

JVC GZ-HM430

JVC GZ-HM430

mato32 mato32

Pridané: 15. apríla 2012

Odporúča produkt
  • robí fakt kvalitne videa
  • slušný zoom
  • Pozor!táto kamera nemá žiadnu vnutornú pameť ako to uvadzajú v technickom popise.
  • Nenašiel som ani režim fotenia !

V podstate som s kamerou spokojny až na tu vnutornu pameť.

BenQ DV-S21

BenQ DV-S21

Overený zákazník MALL.sk Rudolf Straka

Pridané: 15. apríla 2012

• Night vision
  • V noci slaba vzdialenost, v ktorej sa da IR pouzit, ale to bolo ocakavtelne, zrejme treba externy prisvit

Pomer cena vykon mimoriadne priaznivy

SANYO VPC-CA100

• vodotesná
  • lacná
  • dobre sa drží v ruke
  • pomalá pri fotení
  • pri rýchlejšej zmene scény sa rozpadá farba

Dobrá na nenáročné zábery pre mládež
Nízka cena a teda aj primeraná kvalita

Toshiba Camileo S30

Sony HDR-FX1000

Iwo Iwo

Pridané: 3. apríla 2012

Odporúča produkt
  • najlepšia skoro-profi kamera za tú cenu
  • slušné množstvo manuálnych nastavení
  • držanie, dizajn, ovládanie
  • super obraz

Ak chcete vyťažiť čo najviac z ceny za akú sa pohybuje kamera a newadia wám pásky, tak je to naj. riešenie.

Aiptek 3D i2

Aiptek 3D i2

Overený zákazník talkive Milan Vargončík

Pridané: 2. apríla 2012

Odporúča produkt
  • Som dôchodca, ale technické veci (novinky tejto doby) ma veľmi zaujímajú. Kamera nieje drahá a na začiatočné pokusy v zobrazovaní navštívených miest v 3D to chcem skúsiť. Zatiaľ toho ešte moc neviem. Snáď neskôr.
  • Predajca nedodáva (mne nedodal) návod v slovenčine a ani ku softvéru, ktorý je súčasťou kamery. Veľmi veľká závada.

Neskôr!!!!

EVOLVE 2100 Touch

EVOLVE 2100 Touch

Overený zákazník MALL.sk jano

Pridané: 1. apríla 2012

• cena

celkom dobré,potrebujete pevnu ruku.

Panasonic HDC-SD800

• 3MOS snímač
  • Perfektný obraz
  • Množstvo funkcií
  • Full HD
  • Nabíjanie,v príslušenstve nie je dodávaná zvlášť nabíjačka ktorá by umožňovala nabíjať batériu mimo kamery.

Za takú cenu za akú som ju kúpil nemá na trhu konkurenciu i keď sa jedná o minuloročný model.

Sony HDR-CX130

Sony HDR-CX130

Overený zákazník HEJ.sk Anonym

Pridané: 27. marca 2012

Zakúpený v HEJ.sk

Odporúča produkt
  • lahucka, kvalitnz display, video v najvacsom rozliseni super kvalita

odporucam

Overený zákazník MALL.sk Anonym

Pridané: 26. marca 2012

Odporúča produkt

som spokojná s týmto obchodom pre jeho rýchle dodanie

Zobrazujem 1 - 20 zo 239 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12