Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne kamery
- Wi-fi a bezdrôtové prepojenie kamery s PC a mobilnými zariadeniami, ovládanie mobilom
- 5.1-kanálový mikrofón
- slušná výdrž batérie
- v šere je viditeľne nižšia kvalita videa aj fotografií
- menu kamery mohlo byť riešené aj jednoduchšie
- funkcia Motion Shot Video má obmedzené možnosti a neukladá upravený záznam
- výborná kvalita, dobrá cena
- tovar príde na čas a e kvalitný
- v sucasnosti asi najlepsi stabilizator obrazu
- sirokouhly objektiv
- mala, kompaktna kamera
- dobry obraz
- slusna vydrz akumulatora
- slaby zvuk z vstavanych mikrofonov
- menu, nastavovanie a ovladanie by mohlo byt lepsie
- 4k video
- nemozne (tekmer nepouzitelne) umiestnene sanky na prislusenstvo
Vyberal som kameru s najucinejsim stabilizatorom obrazu a sirokouhlym objetivom. Opticky zoom je viac ako len postacujuci. Kamera ma slusny ostry obraz s dostatkom detailov a farebnou vernostou za dobreho svetla. Zvuk je vsak horsi, zisiel by sa externy mikrofon, Umiestnenie do sanok vsak degraduje kompaktost kamery, predrazuje ju a naviac znemoznuje normalne pohodlne drzanie kamery.
Prekvapila ma kvalita obrazu 4K, dokonca aj po konverzii na full HD je video podstatne detailnejsie, cistejsie s lepsim dynamickym rozsahom ako zaznam na full HD. Problemom je vsak len 24 / 25 snimok za sekundu, co robi video tazko pozeratelne a tym padom podla mna len tazko pouzitelne.
Pri horsich svetelnych podmienkach sa uz prejavuje nedostatocna velkost cipu (klesa ostrost a detailnost), co vsak v tejto cenovej relacii je normalne.
Mnohe nastavenia su neprehladne hlboko ulozene v menu.
Automatika pracuje celkom dobre.
- Skvělý poměr cena výkon. Vynikající obraz.
- Krytka na objektiv, světelnost objektivu.
- Kvalita produktu je veľmi dobrej úrovni.
Kvalitný obraz.
- Ivan:
- to iste ma aj panasonic HC VX 980 a je lacnejsi,
- Nay tu vobec nespominaj, take hovadiny pises, radsej vydrz baterky a pod.
Uboha recenzia
spokojnosť
Panasonic HC-VXF990
Pridané: 28. mája 2017
(naposledy upravené 28. mája 2017)
Zakúpený v FOTO-VIDEO-SHOP
- Konečne hľadáčik
- Zatiaľ nič
Oslovil ma hľadáčik,potešil by väčší zoom.
- kvalitna optika
- jednoduche ovladanie
- opticky zoom
- absencia hladaciku (velky problem vidiet cokolvek na displeji na silnom slnku)
- Parametre
- Nie je návod v Slovenčine, alebo Češtine
Kamera sa nedá využiť naplno, pokiaľ nemáte návod.
- vyborna mala kamera
- kvalitny cip
- dobre nataca aj pri horsich svetelnych podmienkach
- dva objektivy
- kopu funkcii cesozberne a pod
- nemasiel som nic
ml som sony a mala prilis rychly zoom a tak som skusil panasonic nema tak citlive ovladanie zoomu a to mi vyhovuje
- nic
- zle sa ovlada, MECHANICKY sa musi otvorit objektiv! narocne preklikavanie sa v menu. problem pripojit k pc
nekupovat! ak nemate nervy na zdlhave sparanie sa v menu. ak nemate chut na otvaranie objektivu rucne a obtiazne preberanie zaberov a videi z kamery, tak to nekupujte!!!
- Kvalita 4k
- Chyba remote control na prehravanie v TV cez hdmi. .cez wifi a tlf apku to nejde. .
Kvalitná kamera pre neprofesionalov. .
jednoduchá obsluha
- Výborná kamera - 4K, 30x zoom, 5 osá stabilizácia obrazu.
- V NAY nezoženiete v predajni dostatočne rýchlu pamäťovú kartu nad 64 GB, zohnal som inde :-)
Veľmi dobrá kamera
- reálne farby oproti napr. SONY v tejto cenovej kategorii, zoom, kapacita baterie
- manuálne otvaranie /zatvaranie objektivu
Spokojnosť
Panasonic HC-V180
Pridané: 15. augusta 2016
(naposledy upravené 15. augusta 2016)
Zakúpený v Datacomp.sk
- Slabá výdrž batérie. Cca 1,50 hod. Nová batéria s väčšou kapacitou dosť drahá. Ale na dovolenke nám kapacita stačila.
Jednoduché ovládanie. Ľahká, malá. Kvalitný záznam. Možnosť vyhotoviť foto z videa. Výborný pomer ceny a kvality.
- Výborná kvalita videa.
- Bezdrôtové ovládanie a sťahovanie súborov.
- Hľadáčik, nočný režim (Night Shot).
- Výborný pomer cena/kvalita, parametre
- Vo vstavanom mikrofóne počuť čiastočne hluk stabilizátora, je však možné pripojiť externý mikrofón.
4K kamera, ktorá je určená predovšetkým na natáčanie fullHD videa. Možnosť pripojiť externý mikrofón, nízka hmotnosť, veľká výdrž batérie, kvalitný obraz a množstvo pokročilých technológií a možností plne uspokoja náročného amatéra aj začínajúceho profesionála.
Zobrazujem 101 - 120 zo 139 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »