Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne kamery
- všetko
šikovná na cestovanie
- pre dané potreby plne vyhovuje.
- Spôsob ovládania je takmer totožný s predchádzajúcimi kamerami Panasonic.
- Použitie objektivu LEICA
- Jedna z mála kamier ktorá sa vrátila aj k hľadáčiku napriek LCD displeju ktorý je pri zadnom osvetlení takmer nepoužiteľný
- zníženie kapacity akumulátora oproti predchadzajúcej kamere Full HD.Tam bola doba natáčania cca 1,5 hod.
- Z dôvodu používania hľadáčika je problém používania väčšej batérie.
je to moja štvrtá kamera Panasonic. Značka ma nesklamala. Predtým ti bola kamera VHS potom DIGITAL,za tým Full HD Camera, teraz je to 4K.
V tej cenovej relácii sa jedná o najlepší výrobok ponúkaný na trhu.
- bombasticka stabilizacia obrazu,
- clona na objektiv proti slnku
- super obraz
- rychlost odoziev
- mala kapacita baterie, nutne dokupit vacsiu
A++
Kto chce kvalitny obraz musi siahnut do tejto cenovej relacie.
- perfektný obraz a zvuk
- žiadne
odporúčam
- kvalita obrazu
- funkcie, nastavenia - za tu cenu obmedzene
Kvalita obrazu na 4K super, to bol hlavny dovod kupy. Ale inac na tu cenu - funkcie ako pre amaterskych amikov, oproti starsim modelom takmer ziadny pokrok.
Tlacitka na boku: - HDR -ja nepotrebujem, lebo na 4K HDR nejde. Wifi -neslo mi poslat subor cez wifi do PC. Hlavne ze tam funguje baby monitor. Dalej tlaciko play, on/off - to je vsetko. Bieda. Cudujem sa ze tam nedali pre amikov facebook. (v preklade kniha ksichtov)
Keby tam bolo radsej dolezita vec -ako kvalita zaznamu, Pre rec (pri sportovej scene nie je cas na preklikavanie sa cez displej), fade, backligh compensation (tiez je to nepohodlne cez displej).
Tlacitko camera function vpredu -vyzera to pekne, ale je to len pre fotak. Dost zbytocna vec, keby sa k tomu dali pridelit viacere funkcie, napr. zoom by sa mi tam hodil -bol by plynulejsi ako horny tlacitkom. A ked uz je to pre fotak, co tak zmena ISO keby tam bola.
Funkcia Slide show - no tu sa mi nepacia dve veci - neda sa nastavit interval automatickeho fotenia, dalej neda sa vypnut displej ked fotim napr. raz za 5 minut, Kamera sa da sice dat do pohot.rezimu ale zoom sa nastavi do zakladanej polohy vtedy,a treba sa zakazdym triafat do povodneho zoomu -skor trafi slak cloveka.
Slak ma trafil , ked som zistil ze nema vnutornu pamat, ale moja chyba, nevsimol som si * v manuali
to som zvedavy co sa magor sem zas da recenziu typu spokojnost
super kvalita
- ostrý obraz - ak je nainštalovaňá verzia software 3 (vzniká horizontálny rozkmit pri preostrovaní objektov)
- výdrž baterií
- ak obsahuje software ver.1 tak je super obraz vlastná skúsenosť
- po ubdate na verziu 3, alebo po nákupe s verziou 3 má kamera roztrasený zaosrtený objekt 4K 25p (Pal)
- po nákupe novej kamery bola už nainštalovaná verzia 3 (problém pretrváva aj na novej kamere - problém software, odkaz http://youtu.be/IDa6EmXgMN4
- nedá sa táto závada odstrániť (konverzácia so Sony centrom)
- možná pomôže len nový ubdate ver. 4, ak sa s tým Sony bude zaoberať
- ten kto má veĺa peňazí na mačku vo vreci, tak odporúčam tento produkt
Odporúčam neobnovovat verziu 1, na verziu 3. Budete sklamaný ako ja, tú vyšší 100 Mbit málo kto využije SD karty stoja cca 300€. Mám archivované originály urobené na verzii 1, (super obraz bez rozkmitu - lutujem že som obnovil na verziu 3)
- Vystavujete fotku uplne inej kamery. Na fotke je 4K a v shopoch HD
Vystavujete fotku uplne inej kamery. Na fotke je 4K a v shopoch HD
- Ľahká
- Pekná-Dizajnovo
- Má jednoduché ovládanie
- Mohla by tam byť aspoň 16GB microSD
- Ale inač už nič :)
Ja som s touto kamerou nadnmierne spokojný má to HD 1080p úplne super čož by som tuto kameru doporuči lvšetkýk ktorí idú na dovolenku alebo niečo krátke natočiť :)
ešte sa učím ale da sa:)
- Kvalitný obrazový záznam
- Malá spotreba
- Dosť zašumený videozáznam v slabom svetle
- Hľadáčik má nízke rozlíšenie cca 400 000 pix.čo nezodpovedá udávané výrobcom (1400 000 pix.)
- Na display je mnoho vadných pixelov (cca 100), pri osadenej krytke pohľad na display pripomína nočnú oblohu.
- Výrobok je vyrobený v Číne, čo zodpovedá aj tomu o čom popisujem v rubrike proti.
- Pomalá reakcia na preostrenie medzi objektami
Za tú sumu si mohol výrobca dať trochu roboty na výstupe, čo vypúšťa z výrobného pásu.
Sony je len Sony.
Ak ste v kamenných predajniach, venujte trochu času aj prehliadke výrobku.
- malý, ľahký,
- jednoduché ovládanie
- V príslušenstve by mohla byť aj nejaká pamäľová menšia karta, pre netrpezlivých zákazníkov :-)
Vzhľadom na cenu, jednoduchosť obsluhy, moje minimálne skúsenosti s kamkorderom som - nadšený :-)
Kupili sme ju svokrovi a vyzera byt spokojny. Nieje niaky pocitacovy typ tak aj na ovladanie je pomerne jednoducha.
- Malá, ľahká, praktická kamera
- Spľňa to na čo je určená
- Kvalita a funkcie zodpovedajú typu produktu
- Očakával by som, že pamäťová karta je súčasťou.
- Chýba malé púzdierko a zavesenie na krk.
- Trošku ťažkopádne listovanie v nahrávkach.
S kamerou som spokojný, kvalita obrazu je dobrá v interieri aj exterieri.
Pripojenie na PC a TV je dobré.
Celkovo odporúčam ale cena by mohla byť nižšia vzhľadom na jednoduchosť kamery.
- Ľahká obsluha
- Nič
Výborná kamera pre začiatočníkov a nenáročných spotrebiteľov.
- Jednoduché ovládanie, výborná kvalita nahrávky, dobrá cena.
- Nič.
Značkový tovar, dobrá cena.
- s kamerou som veľmi spokojný,
- obraz je fantastický,
- kamera je výborná,
- obsluha dobrá,
- technické parametre zodpovedajú kriteriám
- zatiaľ nemám
je to technická novinka, každý si to musí vyskúšať sám a
Zobrazujem 121 - 139 zo 139 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 6 [ 7 ]